پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

امت اسلامی همه روزهایش، روزهای آمادگی و جنگ است

رهبر نهضت اسلامی بحرین گفت: امت اسلامی همیشه در آمادگی قرار دارد تا بتواند در برابر دشمنان بایستد لذا امت اسلامی همه روزهایش روزهای آمادگی و جنگ است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله شیخ عیسی قاسم، در اولین همایش بین‌المللی لشکر فاطمیون افغانستان در حرم رضوی گفت: در این روزها امت‌های اسلامی درگیر جنگ‌هایی هستند که در تاریخ شاهد نبودیم.

 

رهبر نهضت اسلامی بحرین بیان کرد: این خطر جز با وحدت امت اسلامی از بین نمی‌رود، امت اسلامی در این ایام شاهد دشمنی‌های طولانی و پایدار بوده است و به همین خاطر در پاسخگویی به دشمن ورزیده شده است و آمادگی لازم برای مقابله با دشمن را دارد.

 

وی با بیان اینکه امت اسلامی امروز به دنبال برقراری تمدن برای همه مردم است، ادامه داد: امت اسلامی آموخته است که با منافقین درونی خود چگونه رفتار کند. مسلمانان زیادی برای بازگشت انسانیت تلاش می‌کنند. مسلمانانی که برای شکستن نادانی و توحش گام برمی‌دارند و برای پیروزی بر دشمن تلاش می‌کنند.

 

آیت الله شیخ عیسی قاسم اظهار کرد: امت اسلامی هیچوقت از حق خود کوتاه نخواهد آمد و همیشه در آمادگی قرار دارد تا بتواند در برابر دشمنان بایستد. امتی که نگذارد ظالمان بر وی حاکمیت کند و همه روزها را روز آمادگی بداند، شکست نخواهد خورد، لذا امت اسلامی همه روزهایش باید روزهای آمادگی و جنگ باشد.

 

مهر

کلمات کلیدی: شیخ عیسی قاسم
ارسال نظر
آخرین اخبار